Deze website gebruikt cookies
×

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/htdocs/h/houtbouw/http/components/com_k2/models/item.php on line 763

Over houtbouw

Alle ruimte in houtbouw

Onze gebruikelijke producten kunt u naar wens voorzien van aanpassingen. Twee ramen zijn standaard, meer ramen leveren wij tegen meerprijs. De standaard dakbedekking is een hoogkwalitatieve zwarte gesatineerde golfplaat. Tegen meerprijs is ook leverbaar: dakbeschot,pannendak of shingels en dakgoten.

Zo gemakkelijk is het

Houtbouw en systeembouw Van Lingen neemt u graag werk uit handen, zoals de aanvraag van een bouwvergunning bij uw gemeente. U hoeft alleen de legeskosten te betalen. Krijgt u geen vergunning? Dan brengen wij u geen kosten in rekening. Een andere mogelijkheid tot besparing is zelf de eindmontage ter hand te nemen. U krijgt dan uw blokhut,werkruimte, stalling of onderdak als bouwpakket aangeleverd op de door u gewenste locatie. En is die locatie binnen een straal van 100km* van onze werkplaats, dan is de bezorging gratis.

* uitgezonderd de Waddeneilanden.

Een uitstraling die past

Hout heeft van nature een fraaie uitstraling. Deze charme kunt u vergroten door bewust te kiezen voor de houtsoort, de bewerking en de kleur. Ook kunt u de omgeving in uw afweging betrekken. Uw object staat bijvoorbeeld naast een historisch landhuis of een nieuwe woning. Wat het ook wordt -standaard, modern of klassiek houtbouw Vanlingen zorgt voor een blijvend fraai eindresultaat.

Blokhutten,hooiberg, kapschuur.

Hout kent als bouwmateriaal een lange historie. Het heeft een uniek karakter en leent zich gemakkelijk voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zo mag de hooischuur zich in een hernieuwde belangstelling verheugen. Nu als sfeervolle opslagruimte of een nostalgisch onderkomen voor bed-and-breakfast. Ook als vakantiehuisje of kapschuur heeft hout ons veel sfeer en gebruikersplezier te bieden, en dat voor een aantrekkelijke prijs. Het is dan ook zeker de moeite waard om de mogelijkheden bij Houtbouw Van Lingen te bespreken. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Duurzame snelheid.

Snelheid en duurzaamheid gaan prima samen. Wij bewijzen dat met kant-en-klare schuren, bedrijfsruimtes en paardenboxen. Die zijn goed voor jarenlang probleemloos gebruik. Op al onze producten geven wij 10 jaar garantie*. Standaard wordt elk product vervaardigd van 19mm dik verduurzaamd vurenhout en voorzien van degelijk hang- en sluitwerk. Naar wens kunnen producten ook worden uitgevoerd in onderhoudsvrij red cedar of meranti.

* Garantie is afhankelijk van juiste plaatsing en onderhoud.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/htdocs/h/houtbouw/http/components/com_k2/templates/default/item.php on line 248

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

09.00 - 12.00 uur
13.00 - 17.00 uur

Zaterdag:

10.00 - 15.00 uur


×

TOP