Deze website gebruikt cookies
×

Privacy Policy 2019

Houtbouw van Lingen is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. In deze privacy policy wordt uitgelegd welke persoonsgegevens verzamend en gebruikt worden en met welk doel. Er wordt aangeraden deze zorgvuldig door te lezen.

Gebruik van persoonsgegevens

Persoonsgegevens (die via deze site) worden verzameld, gebruikt Houtbouw van Lingen alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Dit is voor de vragen en/of opmerkingen die u via het contactformulier heeft gesteld of voor het inschrijven van een cursus. Daarmee voldoet Houtbouw van Lingen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Bekijk of download de Wet bescherming persoonsgegevens op Overheid.nl.

Hoe gaat Houtbouw van Lingen om met uw persoonsgegevens?

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld. Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt dat alleen die gegevens worden gebruikt die u zelf actief heeft achtergelaten. De gegevens worden niet verspreid onder derden. Bezoekgegevens Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Houtbouw van Lingen gebruikt deze gegevens alleen om de statistieken op de website te bekijken en de website te blijven aanpassen. Houtbouw van Lingen zorgt dat deze gegevens worden geanonimiseerd, bovendien worden deze gegevens niet verstrekt aan derden

Google Analytics

Houtbouw van Lingen maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en op welke manier de website wordt gevonden (welke zoekwoorden er bijvoorbeeld in verschillende zoekmachines worden gebruikt). Ook gebruikt Houtbouw van Lingen Google Analytics om de site aan te passen aan de behoefte van de sitebezoeker. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres, overgebracht naar en door Google. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie en het specifieke privacy beleid van Google Analytics. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt en om rapporten over de website aan Houtbouw van Lingen te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Social Media

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door Facebook zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie. Lees hiervoor de privacyverklaring van Facebook om te zien wat zij met de persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Wat zijn persoonsgegevens?

Een persoonsgegeven is informatie die herleidbaar is tot een persoon. Voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam of een huisadres, maar ook e-mailadressen kunnen persoonsgegevens zijn.

Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Opname in relatiebestand

Indien u wilt kan Houtbouw van Lingen uw gegevens opnemen in het relatiebestand. U heeft overigens altijd de optie om de keuze voor het al dan niet toesturen van extra informatie te wijzigen. U heeft volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens recht op inzage in uw eigen gegevens. Door aanmelding verklaart u zich akkoord met het bovenstaande.

Attentie: U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw persoonlijke gegevens. Dit betekent dat u eventuele wijzingen (zoals verandering van adres of e-mail) zelf dient aan te passen.

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Houtbouw van Lingen. Als u bezwaar maakt, zal Houtbouw van Lingen onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dan Houtbouw van Lingen afschriften en/of kopieën van gegevens die het bedrijf (laat) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Houtbouw van Lingen
Foarwei 257
9298 JK Kollumerzwaag
Tel. (0511) 446 255
Mob. (06) 53 19 86 83
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Langdurig uw hout beschermen

Houtolie van Restol wordt door houtbouw Van Lingen in Kollumerzwaag geadviseerd voor het onderhouden en afwerken van al uw tuinhout.
Restol is een hout beschermingsproduct dat dient  zorgt voor de bescherming van uw (geïmpregneerde) tuinhuis, blokhut of geveltimmerwerk. Maar ook uw tuinmeubilair en (hard)houten tuinafscheiding blijven langer mooi.

Restol is verkrijgbaar in diverse transparante en dekkende kleuren. Omdat Restol houtolie gebaseerd is op een natuurlijke (plantaardige) lijn-oliën, is het waterafstotend en weerbestendig.

Restol houtolie kent belangrijke voordelen:

  • Schuren is niet noodzakelijk
  • Restol  benadrukt de houtnerf
  • Restol  is vochtregulerend
  • Restol  helpt vergrijzing te voorkomen
  • Door de diepe indringing en grote elasticiteit reduceert Restol het krimpen en zwellen van het hout tot een minimum.
  • U bestrijkt met deze houtolie per liter tot maar liefst 16m2
  • Restol Tanalith groen verfrist verweerd verduurzaamd hout
  • Restol houtolie is snel en gemakkelijk verwerkbaar
  • Het uniek hoge vaste stofgehalte biedt meer bescherming

Welkom

Extra (werk)ruimte, stalling of onderdak nodig? 

Kijk altijd eerst bij houtbouw en systeembouw van Lingen in Kollumerzwaag. Daar vindt u een compleet assortiment houten garages, tuinhuisjes, schuren, loodsen, paardenboxen en meer producten van hout. Heel betaalbaar en vlot leverbaar. Alles binnen het standaard-assortiment kan namelijk volledig worden aangepast aan uw wens of naar uw situatie. En heeft u zelf een schets of idee? Laat die gerust uitwerken tot een compleet ontwerp.

Want houtbouw en systeembouw van Lingen geeft u alle ruimte in hout.  

Een tuinhuis komt in vele soorten en maten. Misschien wilt u een plek in uw tuin om even te ontspannen met een boek.Of bent u opzoek naar een fijne loungeplek in uw tuin. Kies dan voor een tuinhuis van Van Lingen Houtbouw. Een tuinhuisje van Van Lingen kunt u natuurlijk ook gebruiken voor het opbergen van uw gereedschap of tuinmeubilair. Met onze tuinhuisjes en tuinhuizen heeft u heel veel opties.

“Wat is een cookie? Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.”

Subcategorieën

The Joomla! content management system lets you create webpages of various types using extensions. There are 5 basic types of extensions: components, modules, templates, languages, and plugins. Your website includes the extensions you need to create a basic website in English, but thousands of additional extensions of all types are available. The Joomla! Extensions Directory is the largest directory of Joomla extensions.

Modules are small blocks of content that can be displayed in positions on a web page. The menus on this site are displayed in modules. The core of Joomla! includes 24 separate modules ranging from login to search to random images. Each module has a name that starts mod_ but when it displays it has a title. In the descriptions in this section, the titles are the same as the names.

Templates give your site its look and feel. They determine layout, colours, typefaces, graphics and other aspects of design that make your site unique. Your installation of Joomla comes prepackaged with three front end templates and two backend templates. Help

These are my photos from parks I have visited (I didn't take them, they are all from Wikimedia Commons).

This shows you how to make a simple image gallery using articles in com_content.

In each article put a thumbnail image before a "readmore" and the full size image after it. Set the article to Show Intro Text: Hide.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

09.00 - 12.00 uur
13.00 - 17.00 uur

Zaterdag:

10.00 - 15.00 uur


×

TOP